Especialistes en personalitzar mobiliari urbà

PRODUCTES PER CATEGORIES

Distribuïdor oficial Conviviale® a Espanya, MARTÍN MENA

Distribuidor oficial Conviviale® en España, MARTIN MENA

Per fi existeix el moble urbà!

Dissenyada sobre la base de l’observació diària dels usuaris de mobiliari urbà i seguint les recomanacions sobre l’accessibilitat de la via pública, línia Conviviale®, acull amb intel·ligència als usuaris del carrer.

A tots els ciutadans, siguin adults, nens, persones majors, invidents o persones amb mobilitat reduïda, línia Conviviale® els ofereix simultàniament:

Protecció:
Tots els mobles urbans garanteixen als transeünts una seguretat eficaç i duradora. S’adapta al grau de seguretat desitjat.

Descans:
Qui no ha vist mai un vianant recolzar-se contra una tanca de la vorera? Per què les tanques no poden convertir-se definitivament en un lloc de descans? latanca Conviviale® ha estat expressament dissenyada per poder asseure’s dempeus.

Accesibilitat:
Integrar en la vida urbana a les persones amb mobilitat reduïda, minusvàlides, invidents o amb visió reduïda constitueix un desafiament social en aquest principi de segle. Els elements de la línia Conviviale® protegeixen, s’obren, guien o s’assenyalen per oferir a tots el mateix dret de circulació.

Informació:
On sóc? Què veig? On vaig? On estic? Què veig? On vaig? quals la línia Conviviale®permet respondre amb total senzillesa.

Estètica:
Dissenyada per a l’individu però integrant-se al mateix temps en l’espai col·lectiu, la línia Conviviale® ofereix al visitant del carrer no només l’elegància de les línies depurades sinó també una sensació d’espai recuperat, accessible i segur, tot en un marc pressupostari totalment controlat.

COMPARTIR

NOTÍCIES RECENTS

Jornadas de Convivencia e Intercambio entre empresas de jardinería y escuelas taller en Carlet

Jornades de Convivència i Intercanvi entre empreses de jardineria i escoles taller a Carlet

‘Que no sempre s’està en els temples, no sempre s’ocupen els oratoris, hores hi ha per recreació i on els pobres esperit descansa …, per …

LLEGIR MÉS
Agradecimientos y Conclusiones de ExpoAjuntament 2009

Representacions Martín Mena SL. us convida al nostre stand C-5 de ExpoAjuntament

EXPO AJUNTAMENT, la fira dels serveis, mobiliari i l’equipament urbà, presenta als responsables polítics de l’administració local i als tècnics responsables de projectes la millor …

LLEGIR MÉS
Inauguración de Impala Sport Club

Inauguració de Impala Sport Club

El passat 15 de juny, s’inaugurava a Castelló el centre Impala Sport Club, amb gran part de l’equipament de les seves instal.lacions subministrat per la …

LLEGIR MÉS