Especialistes en personalitzar mobiliari urbà

PRODUCTES PER CATEGORIES

Innovació en el Mobiliaro Urbà Adaptat

Innovación en el Mobiliario Urbano Adaptado

El fabricant Procity, del qual Representaciones Martín Mena S.L. és distribuïdor oficial per a Espanya:

La nostra manera de lluitar contra la crisi i amb les importacions de mobiliari urbà de baixa qualitat:

Innovem i llancem al mercat una nova gamma de mobiliari urbà decididament moderna, modulable i europea. La línia Conviviale reuneix tots els productes habituals del mobiliari urbà: tanques de ciutat intel ligents, suports per a bicicletes innovadors, estacions de bus a voladissos, etc. Una nova forma de condicionar la ciutat!

Dissenyada basant-se en l’observació diària dels usuaris de mobiliari urbà i el respecte de les normes recents sobre l’accessibilitat de la via pública (Llei de Minusvalideses francesa), la línia Conviviale ® de PROCITY rep amb talent als usuaris del carrer.
La línia Convivial ® ofereix simultàniament a tots els ciutadans, siguin adults, nens, gent gran, invidents o persones amb mobilitat reduïda:

– La protecció

Cada moble urbà garanteix una seguretat eficaç i sostenible als usuaris del carrer. S’adapta al grau de seguretat que es desitgi.

– El descans

– El descans Qui no ha vist en alguna ocasió a un vianant recolzar contra una tanca de la vorera? Per què les tanques no poden convertir definitivament en un lloc de descans? La tanca Conviviale ® ha estat dissenyada expressament per poder seure sempre de peu

– L’accessibilitat

Integrar en la vida urbana a les persones amb mobilitat reduïda, minusvalideses o invidents constitueix un desafiament social en aquest principi de segle. Els elements de la línia Conviviale ® s’obren, es separen, guien o indicats per a oferir a tots el mateix dret de circulació.

– La informació

¿On sóc? Què veig? On vaig? Preguntes que tot vianant s’ha plantejat ia les quals la línia Conviviale ® permet respondre amb total senzillesa.

– La estética

– L’estètica Fruit d’una reflexió tant col.lectiva com individual, la línia Conviviale® ofereix al visitant del carrer l’elegància de les línies depurades atorgant a tots una sensació d’espai recuperat, accessible i segur, tot en un marc pressupostari totalment controlat.

La seva ciutat és bonica. Molt aviat, gràcies a vostè, serà Conviviale ®!

COMPARTIR

NOTÍCIES RECENTS

Jornadas de Convivencia e Intercambio entre empresas de jardinería y escuelas taller en Carlet

Jornades de Convivència i Intercanvi entre empreses de jardineria i escoles taller a Carlet

‘Que no sempre s’està en els temples, no sempre s’ocupen els oratoris, hores hi ha per recreació i on els pobres esperit descansa …, per …

LLEGIR MÉS
Agradecimientos y Conclusiones de ExpoAjuntament 2009

Representacions Martín Mena SL. us convida al nostre stand C-5 de ExpoAjuntament

EXPO AJUNTAMENT, la fira dels serveis, mobiliari i l’equipament urbà, presenta als responsables polítics de l’administració local i als tècnics responsables de projectes la millor …

LLEGIR MÉS
Inauguración de Impala Sport Club

Inauguració de Impala Sport Club

El passat 15 de juny, s’inaugurava a Castelló el centre Impala Sport Club, amb gran part de l’equipament de les seves instal.lacions subministrat per la …

LLEGIR MÉS