Especialistes en personalitzar mobiliari urbà

PRODUCTES PER CATEGORIES

Parades d’autobús accessibles per a tots els públics

Paradas de autobús accesibles para todos los públicos

Aquest és la solució que li plantegem a la S. Coop. Consum. Para seu centre comercial a L’Alcúdia (València).

I aquí teniu el resultat, del disseny d’una marquesina d’autobús. Totalment accessible per a nens, minusvàlids, ancians i adults en general. Un clar exemple del nostre mobiliari urbà adaptat per a tots els públics.

La solució constructiva que s’ha plantejat, és una marquesina de 5 metres, amb una amplada que pugui ser accessible a persones en cadires de rodes, carrets de nens i públic en general. Amb tancaments laterals i fons, per protegir-se de la intempèrie. I al seu torn que sigui còmoda i accessible per a tots els públics. Sempre tenint en compte els paràmetres de durabilitat i qualitat. I adaptant perfectament a l’entorn que l’envolta.

Parades d'autobús accessibles per a tots els públicsLes seves característiques principals són:

Estructura: Pals quadrats de tub d’acer 80×80 mm sobre bases.

Long. 5000 x Anch. 1600 x Alt. 2500 mm

Sostre: Marc compost de dos travessers de tub d’alumini 40×60 mm i de dos canalons en perfil d’alumini. Arcs en perfil d’alumini corbat.
Volta en policarbonat alveolar translúcid amb tractament anti UV gruix 6 mm inserida en els canalons d’alumini i arcs.

Tancaments laterals i de fons
Vidre de seguretat de 8 mm de gruix amb senyalització de seguretat. Fixació per sistema de pinça de fosa d’alumini per reemplaçar fàcilment els tancaments de seguretat en cas de vandalisme.

Vitrina d’horaris
Totes les nostres marquesines de parada d’autobusos es lliuren amb una vitrina d’horaris. Marc d’alumini gruix 30 mm, 750 x 750 mm. Porta batent reemplaçable i reversible sense eina i sense desmuntatge de la vitrina. Vidre policarbonat 4 mm. Frontissa integrada. Pany amb dues claus en el perfil de la porta.

COMPARTIR

NOTÍCIES RECENTS

Jornadas de Convivencia e Intercambio entre empresas de jardinería y escuelas taller en Carlet

Jornades de Convivència i Intercanvi entre empreses de jardineria i escoles taller a Carlet

‘Que no sempre s’està en els temples, no sempre s’ocupen els oratoris, hores hi ha per recreació i on els pobres esperit descansa …, per …

LLEGIR MÉS
Agradecimientos y Conclusiones de ExpoAjuntament 2009

Representacions Martín Mena SL. us convida al nostre stand C-5 de ExpoAjuntament

EXPO AJUNTAMENT, la fira dels serveis, mobiliari i l’equipament urbà, presenta als responsables polítics de l’administració local i als tècnics responsables de projectes la millor …

LLEGIR MÉS
Inauguración de Impala Sport Club

Inauguració de Impala Sport Club

El passat 15 de juny, s’inaugurava a Castelló el centre Impala Sport Club, amb gran part de l’equipament de les seves instal.lacions subministrat per la …

LLEGIR MÉS