Especialistes en personalitzar mobiliari urbà

PRODUCTES PER CATEGORIES

Martín Mena® Especialistes en personalitzar mobiliari urbà

Primer de tot, us transmeto les meves salutacions més afectuoses i tot el meu agraïment per visitar MARTINMENA.ES Sóc Martín Mena, comercial de dilatada trajectòria professional sempre dedicada a la venda.

Fa nou anys em vaig aventurar i vaig independitzar-me professionalment, tot això amb una única finalitat: dar un Servei Integral al Client. Per això, m’he basat en la idea següent: més que venedor, m’agrada anomenar-me assessor de compres, que és el millor venedor.

L’important és el client. Cal donar solució als seus problemes de compres, encara que això signifiqui no realitzar una venda. La finalitat és tenir un client fidel que torni en un futur a dipositar tota la seva confiança en la nostra empresa.

Vendre no és només signar un contracte, sinó que s’ha de fer un seguiment de tot el procés: terminis de subministrament, expedicions, assessorament tècnic, muntatge i servei postvenda. Tot això delegat en els diferents departaments de les meves empreses representades, supeditat al comercial responsable.

Ser delegat comercial oficial de les meves empreses representades té grans avantatges per al comprador en potència:

  • Millors preus, ja que no hi ha sobre cost en el preu del producte, per despeses d’estructura de l’empresa representada.
  • Facturació, assessorament tècnic i garanties directament de fàbrica.

Què es la empresa Representaciones Martín Mena S.L.?

És una xarxa d’agents comercials freelance, de trajectòries dilatades, d’empreses que no poden assumir les despeses d’estructura, comercials, de màrqueting i promocionals. Aquests, els assumim nosaltres; d’aquesta manera es crea una sinergia perfecta entre ambdues empreses. A més no només subministrem el producte, sinó que creem un equip interdisciplinari, per aportar un servei integral per a qualsevol tipologia de client.

A partir de gener de 2009, ja som distribuïdors i fabricants de mobiliari urbà. La nostra especialitat és la fabricació a mida d’acer Corten. I la personalització de l’’equipament urbà.

Tot de fabricació espanyola.

OBJECTIU D’AQUESTA PÀGINA: Una eina de treball de l’empresa que faciliti tota la informació que interessi als seus visitants,

Martín Mena
Assessor de compres

Institucions i empreses que han confiat en nosaltres

FABRICANTS DE MOBILIARI URBÀ

Des de 2009 som distribuïdors i fabricants de mobiliari urbà a mida. Fabricació espanyola.

Equip Martín Mena

Martín Mena

GERENT I FUNDADOR

Martín Mena

GERENT I FUNDADOR

Martín Mena

GERENT I FUNDADOR

Martín Mena

GERENT I FUNDADOR